Cum cumpar?

Toate produsele afisate pe site sunt disponibile in stoc ! Preturile afisate pe site contin TVA. La pretul produselor se adauga taxa de transport de 10 RON daca valoarea comenzii este sub 200 RON, peste aceasta valoare livram GRATUIT.

Comenzile se pot trimite online, sau daca vi se pare mai usor, puteti suna, inregistram si comenzi telefonice. Programul de lucru este de luni pana vineri de la ora 9 la ora 17, iar numarul de telefon unde ne puteti contacta este urmatoarea: 0729/491-913

In cazul in care trimiteti comanda online, daca ati parcurs toti pasii corect, veti primi in mod automat un e-mail cu confirmarea comenzii.

Dupa ce comanda a fost procesata si expediata va vom trimite inca un e-mail cu confirmarea expedierii coletului, e-mail ce va contine toate datele comenzii

Daca ati trimis comanda online si nu ati primit e-mailul de confirmare, sau a trecut o zi lucratoare si nu ati primit e-mailul cu confirmarea expedierii coletului inseamna ca nu ati parcurs corect toti pasii pentru plasarea comenzii online si comanda nu a ajuns la noi. In acest caz va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0729/491-913.

Preturile contin TVA!